Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen általános szerződési feltételek a Fábiánné Domán Hermina e.v. által üzemeltetett MinkArt Design weboldalon történő vásárlás feltételeit tartalmazzák. A MinkArt Design oldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a MinkArt Design weboldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket.

Üzemeltetői adatok:
Név: Fábiánné Domán Hermina e.v.
Székhely: 9346 Magyarkeresztúr, Hunyadi u. 38/a
Adószám: 52530797-1-28
Nyilvántartási szám: 50709429
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info@minkartdesign.com
Telefon: +36-20/988-37-98
Bankszámla száma (magyar): 17600011-00466400-00200004
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weboldal egyedi készítésű ékszereket, 3D faliképeket, grafikákat mutat be. Vásárlásra, megrendelésre csak privát megkereséssel, üzenetküldéssel van lehetőség.
A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A képek, valamint az írásos anyag felhasználásához az üzemeltető írásbeli hozzájárulása szükséges.
A termékek házhozszállítással vehetők át. A vásárlási szerződés Fábiánné Domán Hermina e.v. mint eladó és a megrendelő, mint vevő között jön létre.

Szállítási díjak:
Ajánlott csomagként a csomag súlyától függően: 450 Ft – 1870 Ft a kiszállítás díja. A szállítási díjat a megrendeléskor előre egyeztetjük.

20.000,- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes. 20.000,- Ft feletti vásárlás esetén utánvétes küldemény esetén a további 1.200,- Ft összegű költség sem kerül felszámításra.

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt.-n keresztül szállítjuk ki. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítőt hagy, majd ezt követően újra megkísérli a csomag kiszállítását. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a Magyar Posta Zrt. a kirendeltségén 5 napig tartja a csomagot. Ennek elteltét követően a csomag visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaérkezett csomagokról telefonon vagy e-mailen keresztül értesítjük a megrendelőt. A megrendelő ismételten kérheti a csomag kiszállíttatását a visszaküldési, illetve az újrapostázási költségek megrendelő általi vállalása mellett.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szolgáltató fenntartja a jogot más szállítmányozó igénybe vételére, azonban a visszaigazolt kiszállítási díjaktól csak a vásárló előnyére térhet el.

 

Garancia
Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk termékenkénti 10.000,- Ft bruttó vételár felett. Javítás szükségességének fennállta esetén az elérhetőségek bármelyikén telefonon vagy e-mailben tájékoztatják a teendőkről. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül a megrendelőnek joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. A rendeléstől való elállási szándékát még a küldemény visszajuttatása előtt jeleznie kell felénk telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben az üzemeltető köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a megrendelőt terheli. Bérmentesítés nélkül feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy postai visszaküldés esetén ajánlott küldeményként adja fel a terméket, mert a postán elvesző küldeményekért felelősséget nem vállalunk. A termékek csak az eredeti csomagolásban, okmányokkal és számlával együtt szolgáltathatók vissza. Amennyiben a termék sérült, vagy viseletes állapotban van, az üzemeltető kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Már használt terméket/termékeket nem áll módunkban visszavenni!

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekben a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet szabályai az irányadóak. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak jelen általános szerződési feltételeket meghaladóan.